Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


CoolfreshΗ Coolfresh είναι μια νέα, δυναμική, εταιρία που δημιουργήθηκε από επιχειρηματίες της αγοράς με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στη μελέτη, το σχεδιασμό , την εγκατάσταση και εμπορία προϊόντων για μια ευρύτατη γκάμα εφαρμογών στη βιομηχανική ψύξη.

Οι απαιτήσεις και οι προδιαγραφές για τα τρόφιμα γίνονται όλο και πιο αυστηρές και ο ανταγωνισμός εντείνεται. Η βελτίωση της ποιότητας του τελικού προϊόντος και η μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης καθίστανται πλέον μια διαδικασία συνεχούς προσαρμογής στις τεχνολογικές εξελίξεις και τα νέα προϊόντα.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και εφαρμογές που συνδυάζουν αξιοπιστία και μεγάλης διάρκειας απόδοση και, ταυτόχρονα, φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία χωρίς συμβιβασμούς για τις μελλοντικές γενιές.

Η Coolfresh είναι πολύ υπερήφανη που είναι μέρος του κόσμου αυτής της τεχνολογίας και θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τον κλάδο της ψύξης, προσφέροντας στην ελληνική αγορά νέα, πιο αποδοτικά προϊόντα και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας , είναι φιλικά προς το περιβάλλον, προσφέρουν καινοτόμες λύσεις και πάνω από όλα μειώνουν σημαντικά το κόστος λειτουργίας των ψυκτικών εγκαταστάσεων.

Η Coolfresh αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα τις κορυφαίες Σουηδικές εταιρείες ΑΙΑ και FRIGADON καθώς και τo εξειδικευμένο προϊόν COOL-FIT ABS system της πρωτοπόρου ελβετικής εταιρείας GF Piping Systems.
Η ΑΙΑ, η οποία ιδρύθηκε το 1960 και διαθέτει πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας στην αγορά εναλλακτών ενέργειας, αποτελεί σήμερα μία από τις πρωτοπόρες εταιρίες στον κλάδο στη σκανδιναβική αγορά.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εταιρίας είναι η αξιοπιστία, η συνέπεια, η ευελιξία και η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Διαθέτει μία σύγχρονη παραγωγική εγκατάσταση (με συνολικό εμβαδόν 37000 μ2, εκ των οποίων τα 12000 μ2 είναι στεγασμένα) και ένα εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης στο Asarum, νότια της Σουηδίας.

Η ΑΙΑ παράγει εναλλάκτες θερμότητας για βιομηχανική και εμπορική ψύξη, για κλιματισμό και βιομηχανικές εφαρμογές, χρησιμοποιώντας προηγμένα συστήματα ελέγχου, κινητήρες υψηλής απόδοσης και λειτουργίες ψεκασμού νερού.

Η AIA έγινε μέλος του Ομίλου LU-VE το 2012.

Περισσότερες πληροφορίες: www.aia.se

Η Frigadon είναι μία σουηδική εταιρία με εξειδικευμένο Know How, η οποία δραστηριοποιείται στο πεδίο ανάπτυξης, σχεδίασης, και κατασκευής συστημάτων ψύξης για βιομηχανική και εμπορική χρήση.

Για παραπάνω από 10 χρόνια, η Frigadon προμηθεύει την αγορά με CHILLERS, φιλικά προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας R1270. Χάρις στο βελτιωμένο Συντελεστή Ψυκτικής Απόδοσης (COP) που χαρακτηρίζει το R1270, οι μονάδες ψύξης της Frigadon παρέχουν αυξημένη απόδοση ενώ διασφαλίζουν ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Η πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση που κατέχει η εταιρία, της επέτρεψαν να αναπτύξει μια μοναδική σειρά CHILLERS που χρησιμοποιούν υδρογονάνθρακες(HC), ισχύος από 10kW ως 450kW.

Επίσης, η SRS Frigadon, η προμηθεύτρια εταιρεία των προϊόντων της Frigadon στην Αγγλία, αποτελεί τον βασικό διανομέα για την Ευρώπη, των φυσικών ψυκτικών μέσων Hycool® που κατασκευάζονται από την Hydro Chemicals.

Περισσότερες πληροφορίες: www.frigadon.sewww.srs-frigadon.com(company presentation)
Η GF Piping Systems αποτελεί έναν από τους τρείς επιχειρηματικούς κλάδους της Georg Fischer Corporation και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία συστημάτων σωληνώσεων από πλαστικό και μέταλλο, διατηρώντας παρουσία σε όλες τις αγορές του κόσμου. Η GF Piping Systems κατασκευάζει συστήματα και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για την ασφαλή μεταφορά νερού και αερίου στη βιομηχανία, για τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας και για τον κατασκευαστικό κλάδο. Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει συνδέσμους, βαλβίδες, σωλήνες, τεχνολογία αυτοματισμού και ενώσεων και καλύπτει όλες τις εφαρμογές του κύκλου νερού. Χάρις στα έξυπνα ολοκληρωμένα συστήματά της, τα καινοτόμα προϊόντα και τις τεχνολογίες της, η GF Piping Systems θέτει τα πρότυπα για την ποιότητα και την απόδοση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η GF Piping Systems σχεδιάζει και κατασκευάζει το μοναδικό προϊόν COOL-FIT ABS Plus, ένα πλήρως προ-μονωμένο σύστημα πλαστικών σωλήνων για συστήματα έμμεσης ψύξης και κατάψυξης, τα οποία λειτουργούν με άλμη ή με γλυκόλες διαλυμένες σε νερό.

Με έτος ίδρυσης το 1802, η Εταιρία εδρεύει στο Schaffhausen της Ελβετίας, απασχολώντας 14.000 εργαζόμενους σε 30 χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.gfps.comAIA