ΠΡΟΪΟΝΤΑ

CSB and LSB series

Oι σειρές μοντέλων CSX/CSB και LSX/LSB περιλαμβάνουν υψηλής απόδοσης αεροψυκτήρες για ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης και κατάψυξης. Η σειρά LSX/LSB είναι ειδικά μελετημένη για εγκατάσταση σε εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων. Οι δύο σειρές αποτελούνται από 560 μοντέλα ( 7 - 216 kW) και χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές με όλα τα υπάρχοντα ψυκτικά μέσα συμπεριλαμβανομένων του CO2 και της αμμωνίας.

Εναλλάκτης θερμότητος Turbocoil

Ο συνδυασμός της πολύχρονης εμπειρίας και των πολύωρων εργαστηριακών ερευνών είχε ως αποτέλεσμα τον μοναδικά σχεδιασμένο εναλλάκτη θερμότητος Τurbocoil. Οι χαλκοσωλήνες με εσωτερικές ραβδώσεις σε συνδυασμό με των υψηλής απόδοσης πτερυγίων στροβιλισμού απο αλουμίνιο μας εξασφαλίζουν την καλύτερη αναλογία κόστους/απόδοσης. Η σειρά CSX/CSB είναι εξοπλισμένη με τον εναλλάκτη Turbofin 3 και η σειρα LSX/LSB με τον εναλλάκτη Turbofin 4.

Ανεμιστήρες EC :
Αξεπέραστη απόδοση, χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Οι σειρές μοντέλων AIA CSX/CSB και LSX/LSB είναι εξοπλισμένες με τις πλέον τελευταίες εκδόσεις των ανεμιστήρων τύπου EC. Η λειτουργία των ανεμιστήρων EC έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να έχουμε υψηλή απόδοση με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και χαμηλή στάθμη θορύβου. Η λειτουργική ασφάλεια με την χρήση θερμικής προστασίας μας εγγυάται τον μέγιστο χρόνο ζωής των ανεμιστήρων.

Διατίθενται σε διαμέτρους 450,500,630,710 και 800 mm. Οι παραδοσιακοί ανεμιστήρες τύπου AC είναι επίσης διαθέσιμοι.